• Domov
  • Novinky
  • Dorty rozvoz: Objednejte si ze široké nabídky dortů online

Dorty rozvoz: Objednejte si ze široké nabídky dortů online

Plánujete velkolepou narozeninovou oslavu? Hledáte kvalitní firmu, která vytvoří dort podle vašeho návrhu a včas ho odveze až ke dveřím? Máme pro vás dobrou zprávu! Ať už toužíte po jakémkoliv druhu dortu a z jakýchkoliv ingrediencí, jsou tu naši cukráři, kteří vám vyjdou vstříc! Budou na zakázce pracovat s vášní a plným nasazením. Jde o mistry svého řemesla, kteří dělají ty nejlepší dorty. Rozvoz je pak možný po celé Praze. Svěřte se těm nejlepším!

Obsah

Chystáte narozeninovou oslavu nebo svatbu?

Plánujete velkou narozeninovou oslavu a sháníte dort, který všechny oslní na první pohled, dort kterému nikdo neodolá? Chystáte svatební obřad, šaty už máte připravené, družičky jsou na místě a vám stále chybí svatební dort? Zachovejte chladnou hlavu! Existují spasitelé, kteří vám ho vytvoří včas a přesně podle vašich představ. Existuje řada druhů dortů, pro řadu různých příležitostí. Pojďme se na ně společně podívat!

  • Narozeninové dorty
  • Marcipánové dorty
  • Bezlepkové dorty
  • Svatební dorty
  • Dětské dorty

Marcipánové dorty jako umělecká díla!

Okrasné marcipánové dorty s párem zamilovaných nenajdete pouze v romantických filmech. I Vy si můžete takový dort nechat vyrobit na zakázku. Dorty z marcipánu mají spoustu výhod. Nejenže mají vynikající chuť, ale cukrář je vytvaruje přesně podle zadání. Marcipán se vyrábí v různých barvách, takže bude možné realisticky napodobit vše, na co si vzpomenete. Pro děti můžete nechat vytvořit například oblíbené zvířátko, pro otce nejnovější model automobilu a pro rodiče děkovný marcipánový dort.

I bezlepkové dorty vám příjemně osladí život!

Alergie na potraviny dokáže život pěkně znepříjemnit. Nesnášíte lepek? Máte obavu, zda se vůbec bezlepkové dorty dělají a zda ho případně seženete včas? Nepropadejte panice! Řada firem už je má ve své nabídce a jsou stejně dobré jako ty klasické.

Vzpomínáte si na svůj první dort? Dětské dorty vykouzlí sladký úsměv!

Dětství patří mezi nejkrásnější část života. Určitě si vzpomínáte, jak jste kdysi jako malí sfoukávali svíčky z dortu, který patřil pouze vám. Občas to nešlo, občas se to podařilo hned napoprvé. Tento moment můžete nově prožívat z pozice rodiče. Připravte svým ratolestem stejný zážitek, jako kdysi rodiče vám. Víte, že dětské dorty patří mezi ty nejprodávanější?

Narozeninové dorty jen jednou v roce

Pokud na stárnutí existuje nějaká příjemná věc, může to být právě narozeninová oslava se sladkým dortem.Ale připravit perfektní narozeninovou oslavu může dát pořádně zabrat. Pokud právě nějakou takovou plánujete, můžete práci ulehčit. Svěřte své nápady do rukou cukrářům, kteří připravují dorty s vášní a s láskou. Dorty na zakázku jsou v posledních letech velmi populární.

Na svatební dort také nikdy nezapomenete!

Rozhodli jste se pro velký životní krok, který spojí dva životy v jeden? Tak to potřebujete dort! Dort, na který nikdy nezapomenete. Dort, který vaše družičky donutí přemýšlet o vlastní svatbě. Dort, který bude přesně podle vašich představ, dort, jehož podobu nosíte roky v hlavě! Svatba je velká věc a proto byste měli mít přesně takový, po jakém toužíte. Svatební dorty jsou od toho aby byly sladkou tečkou na svatební tabuli.

Jaká je cena dortů na míru?

Ceny dortů na zakázku se počítají podle váhy. Většina kvalitních firem nabízí 1 kg již od 700,- Kč, ale ceny jsou většinou individuální. Obzvlášť svatební dorty vyžadují větší péči, než například ty klasické a proto víc stojí. Nicméně hodně cukráren ji s vámi otevřeně prodiskutuje či zodpoví jakékoliv dotazy v tomto směru.

Některé firmy vám dorty nad 5000 Kč dovezou zdarma!

Pokud máte jasnou představu, jaký dort chcete, je čas začít ji realizovat! Existuje řada firem, které vám dorty na zakázku dovezou v krabici na dorty až ke dveřím. V Praze jich je hned několik a jedna dokonce nabízí při koupi nad 5000 Kč dopravu zdarma.

Vzpomínáte si, jak vypadal váš první dort? Napište nám to do komentáře!

Slavomír Dušek