Kuchyňské dřezy Blanco – Váš partner do Kuchyně

Kuchyňský dřez Blanco se vám bude hodit, pokud zařizujete nový byt nebo se chystáte na rekonstrukci vaší kuchyně. Vyberte si ze široké nabídky kuchyňských dřezů Blanco takový, který přesně sedne do vaší kuchyně a bude vám vyhovovat po všech stránkách. Nepodceňujte výběr svého pomocníka do kuchyně! Strávíte s ním každý den mnoho času, a proto musí vyhovovat vašim požadavkům. Musí vám věrně sloužit, musí se vám líbit, musíte mít z něho radost. To stejné platí i v případě, že vybíráte kuchyňské spotřebiče a kuchyňské sady. Inspiraci hledejte na Bonio!

Obsah

Kuchyňský dřez Blanco – vždy svítí čistotou

Určitě se vám to už stalo! Byli jste na návštěvě u kamarádky a obdivovali jste její krásné bydlení. Zaujala vás stylová kuchyňská linka, drahá podlaha, krásný koberec. Uprostřed kuchyně stál zajímavý oválný stůl, všude spousta stylových doplňků. Ale co z toho, když pohled na její kuchyňský dřez pokazil celkový dojem! Povrch dřezu byl zanesený, popraskaný, matný a pocit nečistoty se přenášel i do dalšího prostoru. Toto se vám nikdy nestane, pokud si koupíte kuchyňský dřez Blanco! Tyto dřezy jsou odolné, mají svérázný design a při minimální údržbě vypadají jako nové. Údržba je opravdu nenáročná. Celé roky se nim můžete pyšnit!

Myslete na své zdraví

Vyberte si dřez, který vám vyhovuje. Budete ho používat každý den, proto musíte jeho výběr dobře zvážit. Velmi důležité je umístění dřezu. Myslete přitom hlavně na své zdraví. Odpovídá umístění dřezu vaší výšce? Pokud ne, už po pár minutách práce pocítíte velké bolesti v páteři. Cítíte se příjemně nebo stojíte jako za trest a všechno vás bolí? Pohoda z vaší kuchyně bude nenávratně pryč. Častokrát i solventnější rodiny dělají chyby, že do drahé a kvalitní kuchyně si koupí levné věci. No a levný, nekvalitní dřez pokazí celkový dojem z kuchyně i radost z přípravy potravin. Neopakujte chyby druhých a zbytečně nešetřete! A rozhodně se nevyplatí šetřit na zdraví.

Kam ho umístit?

Pokud máte možnost rozhodnout o místě, kam umístíte svůj kuchyňský dřez, rozhodně ho nedávejte do rohu. Tato chyba se v minulosti často opakovala. Vy však musíte mít dostatek odkládacího prostoru na obou stranách. Je třeba si uvědomit, že kuchyně dnes není pouze místem pro přípravu stravy. Vrací se jí původní důležitost. Znovu se stává centrem domova. Vaše děti tady rády píší domácí úkoly, přátelé si posedí s vámi u kávy a unavený manžel si sem rád sedne po návratu z práce. Vy taky potřebujete dostatek místa! Je to přece vaše teritorium.

Nabídka vás příjemně překvapí

V nabídce najdete produkty všech kategorií, levné i cenově náročnější. Doba, kdy vypadaly všechny dřezy stejně, skončila. Dnes si můžete splnit svůj sen a koupit si dřez podle svých představ. Velmi vyhledávané jsou dřezy s odkapávačem i vaničkou, jednodřezy i dvojité dřezy. Lidé se zajímají o různé materiály jako granit, nerez, keramiku a jiné. Toužíte po zajímavém tvaru? Můžete si koupit rohové dřezy, obdélníkové, čtvercové, kulaté… No a samozřejmě najdete i sety s baterií i bez ní nebo s drtičem odpadu. Pokud si nevíte rady, domluvte si schůzku s poradcem a nechte si poradit od odborníka. Dnes je nabízí každá firma.

Najděte k němu vhodné doplňky

Příjemný dojem z vašeho mycího centra podpoří různé doplňky. Mycí centrum je nejčastěji vybaveno odkapávacími miskami, košíky, deskou na krájení apod. Součástí mycího centra se stala myčka, která je dnes už samozřejmostí kvůli úspoře času a hlavně vody. Pod kuchyňský dřez se umisťuje i systém odpadních košů na tříděný odpad (papír, sklo, kov, biologický odpad do kompostu). Váš dřez se takto stává důležitou součástí kuchyně a příjemným místem, kde připravujete stravu pro sebe a vašich blízkých. Ve vaší kuchyni se každý cítí příjemně.

Slavomír Dušek