Dřezy Franke – švýcarský luxus pro vaši kuchyň

Dřezy Franke mají skutečně výsostné postavení ve své kategorii a patří k nejprodávanějším na světě. Tyto výrobky jsou skutečným pojmem. A jaké jsou důvody?

Dřezy značky Franke představují totiž jedinečnou kombinaci dokonalého zpracování, designu, vlastností a životnosti. Jsou produktem pocházejícím sice od velmi tradiční firmy s dlouhou historií, ale rozhodně nejsou žádnou vykopávkou. Je to právě naopak! Společnost Franke patří i po více než sto letech existence k lídrům a tahounům a stále se rozrůstá a vyvíjí. Klade důraz na neustálé inovace a snaží se vždy přijít s něčím novým a lepším, než co může nabídnout konkurence.

Nutno říct, že se tato snaha setkává s úspěchem, a to nejenom co se týče dřezů. Ty totiž představují sice vlajkovou, ale zdaleka ne jedinou loď této společnosti. Firma Franke se totiž zabývá také vývojem a výrobou dalších kuchyňských zařízení. Mezi nejdůležitější produkty tak patří kuchyňské baterie a drtiče odpadů – tedy v podstatě dřezová příslušenství – ale také myčky na nádobí, různé sortéry, varné desky, trouby a další vybavení.

Obsah

Kratičký exkurz do historie

Jak jsme již řekli, firma Franke má skutečně dlouhou tradici. Na samotném počátku před více než stoletím stála klempířská dílna ve švýcarském Rorschachu, kterou založil Hermannem Franke. Ve třicátých letech se pak tehdy již větší společnost začala zabývat výrobou dřezů, což se ukázalo jako krok správným směrem.

Od té doby dochází v podstatě ke kontinuální expanzi, a to i navzdory hospodářským krizím a druhé světové válce. Dnes už se jedná o giganta s osmdesátkou dceřiných společností a 12 tisíci zaměstnanci.

Důraz na exkluzivitu a osobitost

Přestože je společnost Franke „velké zvíře“ ve svém oboru, zachovává si velmi osobní přístup k výrobě i k zákazníkům. Zakládá si totiž na charakteru a exkluzivitě výrobků, které proto vyhledávají lidé, pro něž je velmi důležitá nejen perfektní kvalita, ale také jedinečný styl, charisma a design.

Dřezy Franke – špičkové provedení i jedinečné vlastnosti

Dřezy Franke vás rozhodně nadchnou na první pohled nádherným vzhledem, ale teprve po letech doceníte jejich skutečnou dokonalost a jedinečnost. V čem spočívají jejich největší přednosti a výhody?

Promyšlené řešení

Dřezy Franke nejsou jen nezbytným kusem „nábytku“ nebo vybavení, které bylo vyrobeno bezmyšlenkovitě pro dosažení nízkých nákladů a bez ohledu na potřeby zákazníka. Naopak, tyto dřezy jsou propracované do posledního puntíku a vždy je brán maximální zřetel na jejich funkční a praktickou hodnotu a ergonomické vlastnosti. Jejich úkolem je usnadnit a zpříjemnit majiteli práci i život.

Na míru

Každý má jiný styl, vkus a představu o tom, co je krásné nebo o tom, jak by měl vypadat domov. Společnost Franke na toto nezapomíná, a proto si můžete vybrat právě takové styly, barvy i provedení, jaké vám budou nejvíce vyhovovat. Od minimalistických, moderních řešení – po tradiční a výrazná zpracování.

Nejlepší materiály

Když není materiál kvalitní, výsledek nebude nikdy stát za mnoho. Proto jsou dřezy Franke vyráběny pouze z nejvhodnějších materiálů, jako je upravený fragranit, speciální tectonit nebo klasický a ověřený nerez (více o rozdílech mezi materiály zde)

Každý z těchto materiálů přináší vlastní výhody, vzhledové odlišnosti a specifika – všechny však slibují špičkovou kvalitu, odolnost a trvanlivost hotového výrobku. Správný výběr materiálu není podstatný jen u kuchyňských dřezů, ale také u dalších spotřebičů, nebo i příslušenství k telefonu. Bohatý výběr krytů a pouzder najdete na Revocase.

Vždy něco navíc!

Slavomír Dušek