• Domov
  • Novinky
  • Erotická masáž pro dva – 7 tipů, na co se připravit a jak si celou proceduru co nejlépe užít?

Erotická masáž pro dva – 7 tipů, na co se připravit a jak si celou proceduru co nejlépe užít?

Každý vztah občas potřebuje novou mízu. Společná večeře, návštěva kina nebo výlety do přírody jsou samy o sobě hezké, ale občas to chce něco opravdu speciálního, aby se mezi vámi znovu rozhořela původní vášeň. Proč se neodvážit něčeho zcela nového a vzrušujícího? Erotická masáž pro dva může právě tímto novým a vzrušujícím být. Co od ní vlastně čekat a jak si ji nejlépe užít prozradí tento článek.

Obsah

Před erotickou masáží pro dva odložte prvotní skepsi

Představme si, že jste dostali poukázku na společnou erotickou masáž s partnerem v některém ze salónů, které tyto služby nabízí. Někdo se po této příležitosti třeba vrhne okamžitě, u dalšího se setkáte s razantním odmítnutím. Pokud do této skupiny patříte i vy, zkuste své rozhodnutí ještě přehodnotit – jinak byste si nechali mezi prsty proklouznout zážitek, na který budete třeba rádi vzpomínat do konce života! Samozřejmě nemá cenu se do ničeho nutit, ale pokud k celé záležitosti přistoupíte s otevřenou myslí, bude vám odměnou nejen intenzivní rozkoš, ale třeba i nové pouto, které ještě utuží váš vztah s partnerem – všechny vztahy potřebují přeci občas čerstvě okořenit. Nabízíme vám několik tipů k tomu, jak si společnou masáž užít co nejvíce!

  1. Nebojte se!
  2. Zjistěte si předem, o co vlastně půjde.
  3. Sprchujte se společně
  4. Popovídejte si
  5. Uvolněte se
  6. Pozorujte, co se právě děje
  7. Buďte otevření experimentu, ale nebojte se říct, co už stačí

Nebojte se!

Erotická masáž pro vás může být něčím docela novým a je normální být před čímkoliv neznámým trochu v obavách. Ty zde ale nejsou na místě. Vše je jednou poprvé a každý salón se stará o to, vyjít zákazníkům v co nejvyšší možné míře vstříc. Vše bude v pořádku.

Zjistěte si předem, o co vlastně půjde

Zatímco někdo má rád překvapení, většina lidí ráda ví, do čeho jde. Zjistěte si, o jaký typ služby se jedná, v čem spočívá a co od něj očekávat. Můžete si tak být o něco jistější a dokonce se začít i těšit!

Sprchujte se společně

Prvotní ledy před samotnou procedurou může prolomit společná sprcha, do které můžete přizvat i vaše masérky, pokud vám to bude příjemné. Pod teplou vodou se naladíte na vzájemnou vlnu a vše, co bude následovat, bude tím pádem mnohem hladší.

Popovídejte si

Vaše masérky nejsou roboti a rády si s vámi popovídají. Svěřte jim, co od celé věci očekáváte, co byste rádi nebo naopak neradi. Buďte komunikativní – vyplatí se vám to!

Uvolněte se

Jakmile se ocitnete na masážním lůžku, vypuďte z hlavy všechny starosti a vezte se na vlně okamžiku. Interiér většiny salónů je zařízen tak, aby podnítil vaši smyslnost – aromatické svíčky, dekorace… Oddejte se bezprostředním dojmům a nic jiného neřešte.

Pozorujte, co se právě děje

A to nejen s vámi, ale i s vaším partnerem či partnerkou. Co každému z vás dělá dobře? Pozorujte způsoby, jimž lze získávat rozkoš – později jimi budete moci obohatit vlastní partnerský život i sexuální horizont!

Buďte otevření experimentu, ale nebojte se říct, co už stačí

Při tomto druhu párové stimulace je důležité být přístupní jak vlastní rozkoši, tak té, co zažívá váš partner či partnerka – rozhodně odložte stranou žárlivost, v proceduře tohoto typu nemají obavy tohoto druhu místo. Kdyby vám ale bylo cokoliv z toho, co se děje, nepříjemné, stačí se ozvat!

Vybaveni těmito několika tipy snad již nyní víte, že se společné erotické masáže není třeba bát – naopak, může být jak pojítkem vašeho vztahu, tak inspirací pro společný intimní život. Vyzkoušejte to, co jste se během ní naučili, sami – ale dávejte přitom pozor, neodborně provedená masáž leckdy nadělá víc škody, než užitku…

Dovedli byste podstoupit společnou erotickou masáž s partnerem? Pokud ne, proč? Nebo jste již jednu takovou podstoupili? Jaký váš zážitek byl? Přispějte se svou zkušeností nebo názorem do diskuse!

Slavomír Dušek