• Domov
  • Nezařazené
  • Ostrava jako místo plné zážitků – navštivte únikovou hru!

Ostrava jako místo plné zážitků – navštivte únikovou hru!

O únikové hře jistě slyšela už řada z vás. Málokdo ji však skutečně zažil. Únikové hry jsou skvělé využití volného času nebo jsou také skvělým místem pro firemní večírek, na kterém se zasloužíte o jisté ucelení celého pracovního kolektivu. Jedná se o fantastickou příležitost, během které se můžete zjistit, zda ve vás zdřímá nebo nedřímá detektiv. Navíc si každý jistě rád opráší své logické myšlení.

Únikové hry však byly dostupné donedávna pouze v Praze nebo například také v Brně. Nyní se však brány této hry otevírají i těm, kteří mají blíž do Ostravy. Nové herní místnosti se otvírají totiž i v Ostravě. Navštívit lze dokonce dva propracované úniky – Nebezpečná rychlost a Opuštěná pošta. Nejedná se jen o propracované místnosti plné záhadných rébusů a hlavolamů, ale jistým lákadlem je i neotřelý design a originalita, která se skrývá v následných rozluštěních.

Pro kolik lidí je hra určena?

Úniková hra Exit Door je určena především pro týmy o velikosti dvou až čtyř osob.. Někdy je však větší počet lidí opravdu potřeba, protože pouze s více hlavami se více i dozvíte a více zjistíte. Časový limit tedy nebude žádným problémem. Ovšem ani týmům mnohdy hodina času na rozluštění nestačí.

Exitdoor Ostrava je lákavá především díky vysoko rozpočtovému zpracování, jež jde vidět především na samotné atmosféře, ale také na technologické vyspělosti. Pakliže tedy milujete detektivní příběhy nebo znáte někoho, kdo by o takový zážitek jistě stál, protože je hotovým dvojníkem Sherlocka Holmse, nabízí se také možnost darovat tuto skvělou vzpomínku či jinými slovy tento nevšední zážitek. Lze totiž darovat dárkové certifikáty, které budou opravdu neotřelým a výjimečným dárkem nejen k narozeninám.

Slavomír Dušek