• Domov
  • Nezařazené
  • Co je tantrická masáž, se kterou ucítíte erotické napětí až ve špičkách u nohou?

Co je tantrická masáž, se kterou ucítíte erotické napětí až ve špičkách u nohou?

Co je tantrická masáž? Tantrická masáž pracuje hlavě se sexuální energií, jde při ní zejména o duchovno, spiritualitu a propojení těla a mysli. Nemusíme při ní přemýšlet nad tím, jestli něco netrvalo krátce nebo dlouho, jestli něco neproběhlo podle Vašich představ. Tato masáž totiž nemá žádný cíl, a hlavně nemá žádné „muset“. Podstatný je především průběh masáže, také prožívání doteků a pocitů během ní – o tom se můžete dozvědět více například z českého dokumentu Tantra.

Jestliže máte zájem o výjimečnější a hlubší sexuální zážitky, pak se rozhodně zaměřte právě na tantrickou masáž. A není lepší místo, kde si takovou objednat, než je pleasure-world.com

Při tantře jemný dotek prstů ruky cítíme až ve špičkách nohou. Nejde jen o to fyzicky se dotknout těla, ale cítit skrz celé tělo.

Obsah

Co je to tantrická masáž a 5 pozitivních vlivů na naše tělo!

Tantra pochází z Indie a slovo v překladu znamená splétání či spřádání. V Evropě se nejsilněji uchytila odnož tantry a tou je váma márga. Ta je zaměřena právě na sexuální energii a její správné využívání a práci s ní.

Tantra vychází z tantrické filozofie, která se snaží o uvolnění těla a mysli a o otevřenost člověka. Jde o intimní rituál mezi dávajícím a přijímajícím, který trvá přibližně 2 hodiny, ale může se protáhnout i na delší dobu. Její pozitiva pro náš život jsou následovná:

  • rozšiřuje pohled na sexualitu a zkoumá hranice vlastního těla
  • učí nás pozornosti, jemnosti a práci s energií člověka
  • zvyšuje citlivost vlastního těla a prohlubuje sexuální prožitek
  • v partnerském životě napomáhá zvýšit vzájemné propojení s partnerem
  • odstraňuje zbytečnou žárlivost

V tantra učení stojí, že žárlivost je jen naší nedokonalostí a ta nám brání opravdově milovat. Pokud se zbavíme žárlivosti, tak náš vztah s druhou osobou budeme schopni plně rozvíjet.

Tantra léčí 3 nejčastější sexuální komplikace

  • poruchu erekce
  • předčasnou ejakulaci
  • bolestivý sex

Nejen tantra vám může pomoci při problémech s předčasnou ejekulací. Na trhu je celá řada volně dostupných prostředků, které vám mohou rychle pomoci (speciální spreje, krémy, lubrikační gely nebo třeba návleky na penis).

Jak tantrická masáž probíhá?

Před masáží si masírovaný dá sprchu, prohřeje tím svaly ve svém těle. Celá procedura probíhá na futonu nebo podložce za zvuku orientální hudby a při jemném svitu svíček. Začíná obvykle rituálem ve stoje, při kterém masírující a masírovaný společně dýchají. Poté probíhá bezolejová masáž, kdy masírující přejíždí přes tělo žínkami namočenými v teplé vodě. Dokonale prohřáté tělo masíruje a přikládá k němu peříčka a kožešinky pro zvýšení citlivosti.

Kromě peříček a kožešin se někdy používají i nahřáté lávové kameny.

Následuje olejová masáž, která klade důraz na jemné doteky. Ke konci procedury dochází ke stimulaci intimních partií, masáž intimních partií může být zevní, ale i vnitřní. Přitom může dojít až k orgasmu. Podle tantry by měl klient dojít do takzvaného velkého tahu, což je tělový orgasmus bez ejakulace. Samozřejmě reakci těla nelze stoprocentně řídit, ale praxí se dá tento způsob vyvrcholení naučit.

Tantra v partnerském vztahu

V dnešní hektické době lidé nemají čas sami na sebe, natož na své partnery. Sex je proto vnímán spíše jako fyzický akt, ve kterém se pár musí dostat k orgasmu. Ze vztahů mizí intimita a něha. Většina z nás přitom touží být milována a opečovávaná. Tantra se snaží ukázat, že intimita a sexualita neznamená pouze rychlý sex a že může, ale nemusí končit nutně orgasmem. Proto je při tantrické masáži důležité, aby na sebe partneři měli opravdu čas a věnovali se výhradně sami sobě.

Tantrická masáž uvolňuje energii a je spíše hladivá. Smysl celé procedury spočívá hlavně v tom se uvolnit a zjistit, zda jsme schopni ovládat své vzrušení. Má nás naučit více prociťovat díky dotekům, nespěchat pokud jde o intimitu a užít si prožitek z vlastní sexuality.

Neváhejte nám napsat do komentářů, jestli je podle Vás možné, aby tantrická masáž měla tak kladný dopad na partnerské vztahy.

Slavomír Dušek