• Domov
  • Krása
  • Toužíte po svůdných, plnějších rtech? Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou váš sen vyplní

Toužíte po svůdných, plnějších rtech? Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou váš sen vyplní

Jaký se člověk narodí, takový prostě je. Nejméně tucet podobných frází už jistě každý z nás slyšel z úst našich babiček či prababiček. Ono není vlastně divu, že to slýcháváme právě od nich. Ještě pár desítek let zpět se lidem o dnešním moderním světě, plném nejrůznějších technologií, nemohlo ani pozdávat. I dnes se sice každý rodíme jako unikát, ke kterému nenajdeme sobě rovného, ale v průběhu života můžeme na svém těle leccos pozměnit tak, jak se nám zachce. Co třeba větší poprsí, plastika nosu, a nebo plnější rty? Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou se dnes řadí mezi vysoce žádané služby. O efektivním účinku se můžete přesvědčit vy sami.

 

Obsah

Nebudete vypadat uměle. Cílem zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou je maximální přirozenost

Upravené poprsí, nos, vlasy, nehty a kdo ví co ještě. V dnešní době je možné snad úplně cokoliv. Máte strach, že budete se zvětšenými rty vypadat uměle? Pusťte to z hlavy. Procedura zvětšení rtů se řadí mezi kékařské zákroky, a tudíž je prováděna výhradně zkušenými odborníky. Ti se velice dobře orientují v anatomii člověka a také v tom, jaké má kyselina hyaluronová účinky. Nemusíte se strachovat, že kliniku opustíte s nevzhledně nafouklými rty. Cílem lékařů bude nejen vaše spokojenost, ale také maximálně přirozené vzezření výsledku jejich práce.

 

3 důvody, proč právě kyselina hyaluronová

Řada z nás jistě přemýšlí nad tím, proč se pro tyto účely používá právě kyselina hyaluronová. Důvodů sice existuje více, ale ten hlavní je velice prostý. Kyselina hyaluronová je přirozená látka, kterou tělo velice dobře zná; hydratuje totiž lidskou pokožku. Je proto zcela antialergenní a je možné ji aplikovat bez jakéhokoli předchozího testování. Pro objasnění si představme 3 stěžejní důvody, proč je kyselina hyaluronová tak účinná.

  • Vstřebatelnost

Protože se jedná o přirozenou látku, velice snadno se do lidského těla vstřebá. To je velice výhodné zejména v situaci, kdy klientka není s výsledkem spokojena. Pokud se zdají rty příliš velké, kyselinu jde okamžitě rozpustit a pokud se naopak zdají malé, jde ji jednoduše ‘dopíchnout.’

  • Zvětšení objemu

Z toho důvodu, že kyselina přirozeně hydratuje pokožku, jsou její zvětšovací účinky vysoce efektivní. Jakmile je kyselina aplikována, rty nejenže krásně zvětší svůj objem, ale také je jim dopřána tolik potřebná dávka hydratace.

  • Vyhlazení vrásek

Zvětšení rtů je vlastně takový zákrok dva v jednom. Účinky kyseliny hyaluronové sahají totiž dále, než jen k pouhému zvětšení rtů. Spolu se zvětšením jde ruku v ruce i např. vyhlazení okoličních vrásek, což každá žena jistě více než ocení.

 

Obavy nejsou na místě. Zvětšení rtů probíhá výhradně za pomoci certifikovaných materiálů

Jelikož se jedná o plnohodnotný medicínský zákrok, není třeba se obávat nějaké nelegální “řezničiny”, ze které si odnesete maximálně poničené rty. Zákrok provádí lékař, který používá jen certifikované materiály a nástroje, které byly schváleny v rámci Evropské unie. Nicméně, existují mezi námi i šarlatáni, kteří si prostřednictvím těchto procedur chtějí přijít k penězům. Je proto třeba dbát zvýšené opatrnosti a ujistit se, že své zdraví svěříte do rukou opravdových odborníků. V opačném případě by vše mohlo mít fatální následky.

 

Potřebujete více informací? Obraťte se na specializovaná pracoviště

Rozhodnout se pro takovou proceduru nemusí být snadné. Netrapte se dumáním nad něčím, o čem nevíte dostatek informací. Svěřte se do rukou jedné z vyhlášených klinik. Nebudete litovat.

Slavomír Dušek