Erotická masáž chodidel

Rádi si užíváte masáž chodidel? Není se čemu divit! Jde totiž o dobře známou reflexní a také jednu z nejdůležitějších erotogenních zón. Absolvovat erotickou masáž chodidel tak znamená zažít dvojnásobné potěšení. Přečtěte si více o reflexologii a o tom, jak ji erotické masérky využívají!

Obsah

Laskání chodidel, dvojité potěšení 

Právě na chodidlech se nachází velké množství nervových zakončení, která jsou napojena na různé části těla. Stimulací konkrétního bodu tak můžeme léčit nebo stimulovat jakoukoli jinou oblast prostřednictvím jejího odrazu.

Reflexní body nabízí zajímavé možnosti využití při erotických masážích. Masérky mohou prostřednictvím chodidla vzrušit i další erotogenní zóny, například ty, které odpovídají jazyku, uším, dlaním nebo pupíku. Tímto způsobem si můžete vychutnat komplexní masáž v oblastech, jejichž stimulaci jste vůbec nečekali! 

Už jste slyšeli o sexuální reflexologii? 

Tento obor spojuje aspekty taoistické filozofie a její vnímání sexuality s moderní reflexologií. Zaměřuje se především na zvýšení erotických prožitků a libida, zlepšení sexuality jedince a s tím spojené zlepšení zdravotního stavu obecně.

Jak může správně provedená masáž chodidel zlepšit váš intimní život? Možná by vás překvapilo kolik sexuálních dysfunkcí s její pomocí lze minimálně zmírnit. Může například vyřešit či zabránit předčasné ejakulaci, případně předcházet vaginální suchosti. Navíc, právě díky erotické masáži chodidel můžete dosáhnout orgasmu! To vás neláká? 

Na jaké body se soustředit? 

Je zvláštní, že ačkoli se jedná o jednu z nejsilnějších erotogenních zón těla, obvykle zůstávají chodidla velmi málo hýčkána. I právě proto jsou pocity během jejich erotické masáže tak silné! 

1.Chcete-li se do smyslné masáže chodidel pustit, začněte celkovým uvolněním oblasti. Použijte přitom masážní olej, který umožní plynulejší pohyby. 

2.Jednoduše vezměte chodidlo oběma rukama a palci provádějte krouživé pohyby od středu směrem ven. Poté se zaměřte na prsty, patu a kotník – oblasti s důležitými reflexními body. 

3.Po nezbytném počátečním uvolnění můžete začít prozkoumávat reflexní zóny odpovídající genitáliím. Body, které musíte stimulovat, se nacházejí na patách a stoupají ke kotníkům, a to jak na vnější, tak na vnitřní straně. Konkrétně oblast za vnitřním kotníkem obou chodidel představuje reflexní zónu pro prostatu a varlata, respektive vagínu.

Tři triky pro ještě lepší erotické masáže nohou od profesionálek

  • Při masáži se nezaměřují pouze na reflexní zóny odpovídající genitáliím. Jejich postup je přesný a propracovaný tak, aby vzrušení postupně narůstalo a klient zažil takový stav rozkoše jako ještě nikdy předtím.
  • Vyvíjet na masírované oblasti správný tlak je klíčové. Vzhledem k tomu, že kůže na chodidlech je silnější, doporučuje se masírovat paty krouživými pohyby klouby prstů. Pevný, ale jemný tlak je třeba vyvíjet i na vnitřní oblast kotníků, za použití palce nebo několika prsty najednou.
  • Masážní olej na nohy je pro tento zážitek velmi důležitý, protože jeho speciální vlastnosti pomáhají zesílit a prodloužit účinky masáže a vzrušení. Kromě toho můžete doma experimentovat také s jedlými masážními oleji. V takovém případě se stimulace již neprovádí pouze rukama, ale na scénu vstupují také jazyk a polibky, které partnera přivedou do stavu nepopsatelné rozkoše. 

Pečujete o své chodidla? Dopřáváte jim pravidelnou masáž? 

Slavomír Dušek