• Domov
  • Erotika
  • Když se zvrtne senzuální masáž. Je to erotický sen?

Když se zvrtne senzuální masáž. Je to erotický sen?

Jedním slovem supervzrušující. Tak vypadají špičkové erotické masérky v Praze, které se věnuji netradičním svalovým skupinám. Má to ale háček. Jejich osahávání není dovoleno. Senzuální masáž spočívá tak jako běžné procedury v ležení na lehátku a mnohé klienty to přivádí k šílenství. Naštěstí existují salony, kde se dají alespoň některá tabu obejít. Už jste slyšeli o líbání a hlazení masérek? Pokud ano, radši nastudujte pravidla. Štípnout obsluhu do vyšpuleného zadečku jen na základě fámy by se vám nemuselo vyplatit. Tak čtěte pozorně, ať si místo orgasmu nevykoledujete “držkovou”.

Senzuální masáž s krycím názvem Pussycat

Muži, kteří chodí k erotickým masérkám pravidelně, mohou chtít něco extra. Většina klientů zpočátku experimentuje s doplňkovými službami. Zkouší třeba footjob, někdo si dá poškádlit prostatu a jiný si poprvé v životě vychutná mastrubátor. Bonusový servis se prostě odvíjí od osobních preferencí. Pokud vás ta či ona senzuální masáž zaujme, příště si zopakujete, ale skryté tužby testujete dál. Pro zpestření si také můžete objednávat služby pokaždé od jiné masérky a málokdo odolá dvěma slečnám zároveň. Dříve nebo později si však navyknete na konkrétní dívku a jednoho dne se prostě budete chtít zapojit do akce.

Jako stálý zákazník si pak řeknete o pussycat masáž, která se od ostatních senzuálních masáží liší právě vaší aktivitou. Najednou je vám umožněno masérku hladit, dotýkat se jejího svůdného těla, líbat jí prsa a dráždit jazykem tak, až křičí rozkoší. Smíte ochutnat i její ústa a za určitých podmínek vás dívka na oplátku rozmazluje svými rty. 

Obvykle míváte pocit, že si právě užíváte s opravdovou partnerkou. Masérky jsou absolutně přesvědčivé, je však nutné respektovat pravidla. Přestože vám fantazie pracuje na plné obrátky, stále se jedná o senzuální masáž a kompletní pohlavní akt se u tantrického wellness nikdy nekoná.

Jízda začíná už ve sprše

Speciální senzuální masáž plná dokonalých iluzí vás opravňuje dotýkat se slečny už během počátečního mytí. Můžete ji třeba celou namydlit a pak si ji necháte klouzat po hrudi a mezi stehny až jí z toho vzrušením naběhnou bradavky. Jestli vyvrcholíte na jejích prsou už ve sprše a na lehátku rozjedete druhé kolo, záleží na apetitu. Společné extázi se při senzuální masáži meze nekladou.

Přiznejte se. Kdo ještě nezkoušel trojku?

Tajné sny bychom si měli plnit včetně těch vlhkých a bohyně senzuálních masáží na to lascivně kývají. Opravdu dobrá erotická studia chápou záliby svých klientů, když si rezervují dvě dívky současně. Pokud vás tato idea rovněž láká, hlaste se dostatečně předem. Žádaná orgasmická procedura bývá často kompletně vyprodaná. 

A jak se projevuje trojka během žhavé senzuální masáže alias Pussycat? Představte si, jak vás slečny “zasendvičují” už ve sprše. Máte-li slabost pro nahé, mokré ženy, můžete si tu stojící před vámi otočit a tisknout se jí k oblým hýždím, zatímco vám ňadra té druhé kloužou po zádech.

Po umytí se dívky pokapou olejem a vy začnete tu čelem k vám líbat. Naberete její prsa do dlaní a společně s druhou slečnou pokračujete v dobře promazaném svíjení. Přední dámská ruka uchopí váš ztopořený penis  a zezadu ucítíte, jak vám ženské prsty hladí jen o něco níže. Senzuální masáž graduje, dokud vás neskolí orgasmus.

Zanechme však dráždivého popisu. Scénář si stejně vymyslí každý sám. Teď už každopádně víte, co znamená Pussycat. Až půjdete na avizovanou senzuální masáž, hlavně se nedejte mýlit povolností dámské obsluhy a spokojte se s tím, že jinam, než do kluzké dlaně, váš nástroj prostě nezajede. Užijte si hladký skluz.

Slavomír Dušek