Erotické kostýmy na ne jen tak ledajakou párty

Erotické kostýmy jsou vynikajícím zpestřením nejen domácí zábavy. Kostýmy byly snad odjakživa spjaté s jistou erotikou. Určitě jste si všimli, že mnoho kostýmů, které jsou určené na večírky, Halloween či cosplay bývají ve značné míře odhalující a úmyslně svůdné.

Téma erotiky a domácího experimentování už není žádné tabu. Týká se totiž všech, a to napříč věkovými kategoriemi. Pokud vás zajímá, jak si doma můžete vaše partnerské aktivity oživit hrou a kde najít inspiraci, čtěte dále!

Obsah

Erotické kostýmy jako součást uměleckého projevu

Jednou z oblíbených příležitostí, kde můžete vidět sexy kostýmy v akci, je burleska. Jedná se o erotickou show, při které herečky předvádí nejrůznější čísla obsahující taneční choreografie, zpěv, akrobacii a důležité prvky komedie i frašky. To všechno za pomoci okázalých kostýmů a rekvizit. Tanečnice si svá představení připravují samy a výsledkem bývá neotřelý umělecký projev. Burleska je zajímavou zábavou pro muže a ženy, neboť se u ní odreaguje každý. Jedním večerem to však nekončí; stejně dobře může burleska také posloužit jako zdroj inspirace.

Podobně jako veškerá ostatní kultura, i burleska byla zasažena současnou pandemickou krizí. Na představení si sice momentálně zajít nemůžete, ale to neznamená, že si doma nemůžete udělat vlastní.

Kostýmy pro dokonalou domácí show

Oblékněte si svůdný kostým a ukažte, co ve vás je. Umění se odpoutat je důležité a bude bavit nejen vás, ale i vašeho partnera či partnerku. Nezapomeňte, že burleska a kostýmy jsou pro všechny: každý se může na chvíli stát někým jiným.

Mezi oblíbené prvky v kostýmech burlesky patří cokoliv, co je síťované – od punčoch po celé oblečky. Další časté kousky jsou vysoké podpatky, paruky, korzety, podvazky, různé kožešiny a třásně.

Můžete se inspirovat i karnevalovými maskami a přidat škrabošku a nějaká ta peříčka.

Další možností je koupě kompletního převleku. Častými tématy pro ženské kostýmy bývají především:

  •         zdravotní sestřička
  •         policistka
  •         letuška
  •         pokojská
  •         paní Santová
  •         kočičí žena

Snad nejklasičtějším erotickým kostýmkem je zajíček ve stylu Playboye, který proslavila i Bridget Jones na party „prostitutek a kněží“.

Pánské kostýmy naopak zahrnují:

  •         doktory
  •         číšníky
  •         služebníky
  •         opraváře
  •         námořníky
  •         policisty
  •         hasiče

Zajímavostí je, že někteří nadšenci dohánějí své převlékací choutky do extrémů a nosí kontroverzní chlupaté kostýmy, ve kterých vypadají jako zvířata. Primárně tyto převleky neměly být erotické, ale i takové uplatnění již našly.

S kostýmem až do postele?

Kostýmem můžete okořenit nejen předehru ale i samotné milování, kterému dodá na erotičnosti i humoru. Odlehčit hrátky v posteli není nikdy špatný nápad! Můžete zažít noc plnou legrace a dobrodružství. Není pravdou, že sex musí být vážný. V ideálním případě by měl představovat především zábavu, tak se nebojte si zaskotačit! Možných scénářů je nespočet.

Erotický kostým můžete vzít i na neerotickou událost!

Erotické kostýmy však můžete využít také k jiným příležitostem. Pokud svůj kostým správně zkombinujete, můžete ho klidně obléknout i na tématický večírek, kde jsou kostýmy vyžadovány jako dress code. Stačí váš model doplnit dalšími kousky tak, aby bylo zahalené všechno, co zahalené být má.

Doufáme, že jsme vás inspirovali k tomu, abyste zkusili něco nového. Erotické kostýmy nejsou ničím, za co by se měl člověk stydět, naopak, je krásné umět se nebrat tolik vážně. Koneckonců, je to jen hra! 

Používáte erotické kostýmy? Jaké jsou vašimi favority? Budeme rádi, když se o své zkušenosti podělíte v komentářích.

Slavomír Dušek